Over ons

Meer dan 70 jaar belgeschiedenis

Dat is heel wat, toch? We nemen de telefoon op voor 240 verschillende bedrijven. Dat doen we professioneel, betrokken en bijzonder gezellig.

Over ons

Doordat we de branches, organisaties en klanten altijd op ons duimpje kennen, leveren we ongekende kwaliteit. Hoe we dat doen lees je op een andere pagina, nu even over ons. De laatste jaren hebben we alles gedigitaliseerd, kunnen we volledig vanuit huis werken en zijn we volledig papierloos. We zijn groener geworden. Niet alleen in duurzaamheid, maar ook in ons team. Er zit hier nu een frisse mix van ervaring en talent. 24/7 op z'n best bereikbaar.

Kleinschalig zijn is een bewuste keuze. Alleen zo leren we onze klanten en eigen mensen écht kennen.

Het is niet toevallig dat onze telefonisten ontzettend lang bij ons blijven. Als je eenmaal deel uitmaakt van de STC-familie, wil je nooit meer weg. Al zeggen we het zelf. Respect, gelijkwaardigheid en loyaliteit zijn de woorden die hoog bij ons in 't vaandel staan. We zijn écht betrokken bij elkaars leven. Net als bij die van onze opdrachtgevers en hun klanten.

Neem het ook
voor ons op

Voor woningcorporaties nemen we berichten aan en komen we in actie als er niemand bij hen op kantoor zit. Lekkage heb je natuurlijk altijd buiten kantoortijd, toch? Voor huisartsen plannen we afspraken in en voor de tandarts handelen we spoedjes af. Iemand met ernstige kiespijn laat je niet langer wachten. Voor de horecagroothandel nemen we bestellingen op en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Over doorgaan gesproken, zin om samen met ons aan de slag te gaan?

Bekijk vacatures
Niemand in dezelfde branches werkt op deze manier. Dat omvat de kennis van de mensen, de manier waarop ze getraind worden en de software waar klanten ‘blown away’ van zijn.

Martijn de Jong

Eigenaar, STC