Koppelingen

Zo zijn we helemaal één met jouw bedrijf

Met koppelingen op drie niveau's zit je bij ons altijd goed. Onze software werkt samen met jouw programma’s op de manier die het beste bij jouw branche, organisatie en gegevens past. Zo kunnen we altijd bij de nodige gegevens en helpen we jouw klanten op z'n best.

Koppeling

Niveau 1

STCweb, het portaal waar jouw organisatie samenkomt met die van ons.

Je raadt het al: STCweb is onze eigen software. Op onze diensten pagina's las je hoe we onze eigen software gebruiken om de klant zo goed mogelijk te bedienen. STCweb is zo toegankelijk mogelijk gebouwd voor koppelingen naar alle soorten programma's en klanten.

In de software hebben we een klantenportaal, speciaal voor jouw organisatie, met bijvoorbeeld invoerschermen waar jij en wij bestanden kunnen uploaden. Zo weten we welk soort contacten we moeten leggen als mensen een vraag hebben. Meerdere klanten uploaden wekelijks in het portal, waarna ons programma die bestanden automatisch verwerkt. Zo kunnen wij meteen aan de slag met die informatie.

Vertel meer
Koppeling

Niveau 2

Standaardkoppelingen met systemen als Twinq, Axxerion en Iris.

Om jouw klanten zo goed mogelijk te helpen, halen we de benodigde gegevens volledig geautomatiseerd voor je op uit systemen als Twinq, Axxerion, IRIS, Aareon en REMS. Daarnaast hebben we ook standaardkoppelingen met integratieplatformen als Datarotonde. Andersom koppelen de door ons aangepaste gegevens, meldingen en bestellingen meteen ook weer terug naar jouw systeem. We configureren STCweb met jouw software en voilà: verbonden!

Van een straatnaam tot de code van een garagedeur. We lezen 't zo uit je systeem. Doen we het beheer van je agenda? Reken maar dat je die afspraak er meteen in hebt staan.

Vertel meer
Koppeling

Niveau 3

Een koppeling met elk mogelijk systeem, dankzij onze integratiespecialisten.

Lijkt het systeem van je organisatie moeilijk te koppelen met die van anderen of is het bijvoorbeeld 'custom' gebouwd? Geen zorgen. Met PROCIT, onze partner, hebben we een team van meer dan vijftig integratiespecialisten tot onze beschikking. Zij maken voor ons al twintig jaar overal chocolade van. Bijvoorbeeld met behulp van een gebouwd koppelplatform in Microsoft LogicApps en Azure. Alles van CSV, bestanden tot API's op basis van RESTJON of XML. Als jouw systeem eenmaal met die van ons gekoppeld is, lopen we altijd synchroon. In een tijd waar we dag en nacht voor je inspringen, is dat cruciaal.

Vertel meer
+==THEEND==+