Bouwtechnisch

Die verlossende intercom bij de dichte garagedeur

Neem contact op
Ontdek hoe
Bouwkunde

Op onze stem kun je bouwen

Van stukke airco's tot niet opengaande deuren. Niks is ons te gek. Voor verschillende technische bedrijven nemen wij de telefoon op, stellen we storingen vast en zorgen wij dat de klant geholpen wordt.

Waar veel bedrijven het soms maar al te graag over zichzelf hebben, is dat bij (technische) bedrijven in de bouw heel anders. De nood is vaak hoog en de klant moet snel geholpen worden. Dat nemen we mee in onze aanpak. We laten de klant praten, stellen zijn of haar belang bovenaan en denken mee. Alles voor de juiste oplossing van hun probleem. Dat kan alleen als we ook echt snappen waar het over gaat.

We beloven onze opdrachtgevers niet voor niets dat ze met ons bereikbaar zijn op hun best. Wij kennen hen en de branche net zo goed als zijzelf. Dat doen we door een goede briefing vooraf. Die verwerken we in ons systeem. Dat scheelt een hoop tijd, geld en niet goed geholpen klanten. Door specialistische trainingen, software met alle nodige gegevens en ervaring zijn we klaar voor elke type vraag.

Met handige koppelingen en ons eigen - goed geïnformeerde - systeem kunnen we een hele hoop problemen meteen oplossen. De code voor die dichte deur? Hebben we. Andere issues laten we op het juiste moment door de juiste persoon oplossen. We plannen een loodgieter, rioolontstopper of cv-monteur direct in zijn agenda in. Dit doen we allemaal op momenten dat onze opdrachtgever feestdagen viert, naar huis gaat na werktijd en op heel wat andere momenten. Wij staan altijd voor ze klaar.

Dat even over wat we voor (technische) bedrijven in de bouw doen. Er is nog veel meer, maar daar hebben we het liefst telefonisch met je over. Want zoals we net al zeiden: we luisteren naar onze klanten en denken met ze mee. Graag zelfs!

Klets verder

Laat ons je hiermee helpen

Horeca
Woningbouw
Bouwtechnisch

Agendabeheer

Dankzij een handige koppeling zien wij je agenda en plannen we afspraken meteen voor je in.

VvE Beheer
Woningbouw
Horeca
Bouwtechnisch

Storingsdiensten

Spoed of geen spoed. Dat is onze eerste trigger. Daarna zorgen we voor de juiste oplossing.

Horeca

Bestellingen en orders

Voordat de klant helemaal losgaat, kijken we eerst even of ie mag bestellen. Daarna stellen we de order op.

VvE Beheer
Woningbouw
Bouwtechnisch

Overflows

Op feestdagen, tijdens topdrukte of softwarestoringen zijn wij je back-up. Wij nemen het voor je op.

AB InbevEigen HaardAxiansMVGMBouwmeester AannemersbedrijfVestedaLindeCBRECoen Hagedoorn BouwgroepDe Bie Rioolservice
Dudok WonenEriksHavenstederGamkoHMSHof Rijnland VastgoedbeheerIsendoornNMGStaedionVan der Leij
Van DuijnenVB&T VastgoedKOERSVP&AVT2000Winter VvE GroepZegwaard RioolontstoppingWaterschap Hollands DeltaSchmit Parking SolutionsJ&M VvE Beheer
Heineken
Bekijk alle klanten