Horeca

Van bestellingen bier tot aan 'we hebben een storing hier'

Neem contact op
Ontdek hoe
Horeca

Bedien de horeca als geen ander

Van softijsmachines tot aan koffiezetapparaten. Niks is ons te gek. Voor verschillende horecabedrijven nemen wij de bestelling op, stellen we storingen vast en zorgen wij dat de klant koning is.

Waar bedrijven vroeger maar al te graag over zichzelf praatten en 'bereikbaar' waren, is dat nu heel anders. Klanten zijn koning(in). Dat nemen wij mee in onze benadering. We laten de klant praten, zetten zijn of haar belang bovenaan en denken mee. Alles voor de juiste oplossing van het vraagstuk van de klant. Dat gaat natuurlijk alleen  met de nodige kennis.

Door specialistische trainingen over de horeca, software met de nodige gegevens en ervaring hebben we die gevraagde kennis. Zo maken we elke opdrachtgever op z'n best bereikbaar. Wij kennen hen en de branche net zo goed als zijzelf. Dat doen we door een goede briefing vooraf en tussentijds contact. Dat scheelt een hoop niet goed geholpen klanten.

Bij bestellingen van honderden producten zorgen wij ervoor dat de klant die geleverd krijgt. Niet voordat we hebben gecontroleerd of die überhaupt wel kan bestellen. Dat staat dankzij het goede contact met onze opdrachtgever altijd snel in ons systeem.

Ook handig bij storingen, die software. Want onze opdrachtgever heeft vaak meerdere serviceniveaus. We vragen flink door en zien met onze software hoe snel we de monteur moeten inschakelen. Wil je dat we meteen zijn agenda inplannen? Geen probleem. Met een goede koppeling is alles mogelijk.

Zo, dat was een kleine greep uit hoe en wat we voor de horeca doen. Je voelt 'm misschien wel aankomen: we kletsen liever telefonisch verder.

Klets verder

Laat ons je hiermee helpen

Horeca
Woningbouw
Bouwtechnisch

Agendabeheer

Dankzij een handige koppeling zien wij je agenda en plannen we afspraken meteen voor je in.

VvE Beheer
Woningbouw
Horeca
Bouwtechnisch

Storingsdiensten

Spoed of geen spoed. Dat is onze eerste trigger. Daarna zorgen we voor de juiste oplossing.

Horeca

Bestellingen en orders

Voordat de klant helemaal losgaat, kijken we eerst even of ie mag bestellen. Daarna stellen we de order op.

VvE Beheer
Woningbouw
Bouwtechnisch

Overflows

Op feestdagen, tijdens topdrukte of softwarestoringen zijn wij je back-up. Wij nemen het voor je op.

AB InbevEigen HaardAxiansMVGMBouwmeester AannemersbedrijfVestedaLindeCBRECoen Hagedoorn BouwgroepDe Bie Rioolservice
Dudok WonenEriksHavenstederHeinekenGamkoHMSHof Rijnland VastgoedbeheerIsendoornNMGStaedion
Van der LeijVan DuijnenVB&T VastgoedKOERSVP&AVT2000Winter VvE GroepZegwaard RioolontstoppingWaterschap Hollands DeltaSchmit Parking Solutions
Bekijk alle klanten